úterý 8. března 2016

Dobrý večer,
mám zase chuť a sílu zaznamenávat, fotit, psát a číst. Tolik věcí se událo, změnilo, že nevím kde začít a tak pořád oddaluji návrat k blogu. Třeba najdu čas na postupnou rekapitulaci.
Z holek jsou úžasné slečny, dům je před dokončením, trvalo to, ale jsem spokojená.
Mám za sebou hodně grafické práce a krásnou stostránkovou ilustrační zakázku.
Tohle všechno mělo být na blogu, chjo.
Ale nebyla síla. Být matka, manželka, dcera, grafička, ilustrátorka (to slovo miluji), podnikatelka (to slovo nemám ráda), kuchařka, zedník, malíř-natěrač, zahradník, angažovaný občan a strhaný logistik je vyčerpávající až do úplného vyždímání. Zkrátka bylo to husté, ale už se to trochu čeří :).
Pročetla jsem blog až k začátku a mrzí mě absence záznamů z nejnabitějšího období našich životů.
Tak konec bedákání.
Fotky.
- Jízda na waveboardu po ateliéru, zateplení střechy ze lnu, žádné minerální vaty... vše vlastnoručně, komín je taktéž dílem mého muže :).
-Níže pak kachle do koupelen, zítra to propukne, obkládání, všechno je jednou poprvé.
-Pak "obývák s kuchyní", stále provizorium, ale pozor podlaha už je vybraná... a kuchyň taky.
Strašně se těším, až zmizí stavební kbelíky, plastové lavory, staré hrnky "na stavbu" a fujtajbl ručníky "na stavbu" a začnu prostor zaplňovat estetikou :).
-Poslední foto je obligátní vybavení domečku pro morčata, taky bydlí provizorně a zvolili převážně nábytek Ikea :)). A ano, vypadají jako potkani, ale potkani to nejsou, morčecí miminka to jsou.

A ještě Kosí sestry, potřebují refreš, bude a bude stát za to!

Všechny čtenáře, nahlížeče a virtuální i live přátele zdravím.
Lucie













5 komentářů:

  1. Luci, držím palce !!! Jde to pomalu , ale dočkáš se .... věř mi, já už to mám za sebou .... teď už jen nostalgicky vzpomínám .... Marki

    OdpovědětVymazat
  2. Díky Marki, já už chci taky nostalgicky vzpomínat :)). Mávám. L

    OdpovědětVymazat
  3. Milá Lucie! To jsem tak ráda, že zas píšete! A je dobře, že za pauzou neastála nějaká blbá událost, ale prostě "jen" velmi intenzivní život :).

    OdpovědětVymazat
  4. Myyno, moc zdravím a děkuji za milá slova. Odhadla jste to naprosto přesně, bylo to hoodně intenzivní a ještě stále je :).
    Krásné předjaří plné energie a inspirace. L

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Lucie. Tak ráda "tě" tu vidím"! Bydlení vypadá útulně. Jinak to znám moc dobře, cítím potřebu návratu a záznamu, alespoň fotografického letemsvětem, ale není vůle čas, prostor nebo co. Oddaluji ale vím, že se chci k tomuto vrátit. Beru tě jako motivaci jít do toho. :-)

    OdpovědětVymazat