středa 8. ledna 2014

Dneska mám narozeniny... číslo je to zbytečně vysoké, proto jsem se rozhodla od teď počítat směrem dolů. Je mi na světe dobře, mám hnízdo plné milovaných bytostí, zbožňuji svoji práci, budujeme si pořádnou kosí budku. A jetli není všechno kolem nás jak má být, tak nad tím mám nadhled, jsem už přece velká holka, né? Asi jo, no. :) Zdravím Alenku, maminku moji... no a tatíka samosebou taky... oba mi dneska tak krásně popřáli.
Ty přání byli esencí jejich citů,  humoru a lásky. No já se mám. Těším se na další přání, holky příjdou domů až později... Dopsáno po pár hodinách, tak jsem byla upozorněna že nemám kulatiny, když na konci toho ošklivého číla není 0. No jasná věc, ta nula je takulatost... Lucinko mysli!
Tak co mám, když je tam pětka? :)))
Jupííí nemám kulatiny, proto jdu přepsat první větu postu,
která původně zněla : Dneska mám kulatiny... mávám...

4 komentáře:

  1. Taky bych to takhle chtěla někdy napsat, ten nadhled mi stále chybí. Ale první pořádně dospělé kulatiny mě čekají až v červnu, tak třeba do tý doby něco zvládnu.) A moc gratuluju ke všemu výše popsanému.)

    OdpovědětVymazat
  2. Dodatečně Ti přeji Luci k narozeninám všechno nej, nej a hlavně spoustu skvělých nápadů ať se máme všichni čím kochat:)))
    Ahoooj, Eva

    OdpovědětVymazat
  3. Gratuluji a posílám hodně pozdravů do kosího hnízda...

    OdpovědětVymazat
  4. Luci, i když se zpožděním, ale i tak všechno nej, nej, nej !!!! Marki

    OdpovědětVymazat